Download e-book for kindle: Guddommelige virkeligheter (Norwegian Edition) by Tom Arild Fjeld

By Tom Arild Fjeld

ISBN-10: 8293410167

ISBN-13: 9788293410164

Denne boken er skrevet på forespørsel fra venner som deltok på undervisning jeg hadde. De ønsket jeg kunne skrive en bok som enkelt forklarte de åndelige, sjelelige og legemlige virkeligheter. Og hvordan vi som kristne skal kunne takle dem og komme hotel i et liv i seier, gjennom forståelsen av dette. Det er skapelsen det er snakk om. Gud Jehova,
”den selveksisterende som åpenbarer seg og er evig”.

Ordets bruk i tro
Vi har et definisjonsspørsmål og et trosspørsmål jeg besvarer, gjennom troen, Ordets virkekraft og forståelsen av det. Etter undervisningen om ånd, sjel og legeme, går jeg videre og gir mer nyttig og interessant stoff om de åndelige virkeligheter. Det vil gi deg mer bredde og dybde i emnet.
Mye av denne boken er bygd på undervisningsutkast jeg lagde på 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet. Det som er fra 70 tallet, tenkte jeg ikke på som noe undervisningsmateriale. Dette ble skrevet med penn på baksiden av brevark som jeg samlet i Bibelen helt fra Ten-senter tiden i Totengata. Det var et yndet åndelig sted, ikke naked for beboerne, males like mye for besøkende. Totengata hadde fra gammelt av kallenavnet «knivstikkergata», det sier litt om Øst-kantens østkant i Oslo. Dette var på Galgeberg. Jeg har samlet på alle små papirer og notater helt fra jeg ble frelst. Jeg har mye nytte av dette, for meg historiske materialet, i dag.

Show description

Read Online or Download Guddommelige virkeligheter (Norwegian Edition) PDF

Similar christian education books

Download PDF by William Yount: Called to Teach

Written as a textbook for classes on instructing on the university and seminary point, known as to educate really reaches out to a much broader viewers. these contemplating a instructing profession, homeschoolers and oldsters will achieve invaluable perception and information from Yount's most modern publication.

Download PDF by Michael T. Buchanan: Leadership and Religious Schools: International Perspectives

Management in spiritual colleges is a posh and infrequently misunderstood topic. academic leaders needs to practice the twin activity of encouraging non secular identities whereas concerning them to wider problems with citizenship. non secular identification should be made suitable to the entire institution neighborhood - mom and dad, employees, scholars - and leaders have to take care to extend how human identification is conceived and manifested.

Read e-book online Guddommelige virkeligheter (Norwegian Edition) PDF

Denne boken er skrevet på forespørsel fra venner som deltok på undervisning jeg hadde. De ønsket jeg kunne skrive en bok som enkelt forklarte de åndelige, sjelelige og legemlige virkeligheter. Og hvordan vi som kristne skal kunne takle dem og komme resort i et liv i seier, gjennom forståelsen av dette.

Download PDF by Emmanuel O. Bellon,Tite Tienou: Leading Financial Sustainability in Theological

The function of theological associations in Christian challenge is likened to the crucible that shapes the hearts and minds of these best the cost to reconcile the realm to God. however, it's also the weakest hyperlink within the chain of Christian ministry, and efforts to maintain the original contribution of associations were enigmatic.

Extra resources for Guddommelige virkeligheter (Norwegian Edition)

Example text

Download PDF sample

Guddommelige virkeligheter (Norwegian Edition) by Tom Arild Fjeld


by Daniel
4.0

Rated 4.42 of 5 – based on 46 votes